måndag 10 februari 2014

Kungligt bortskämd

Vilken toppenhelg!!!
Såååå härligt att ha Matilda på plats och hon har verkligen legat i dom här dagarna på permis så jag har minsann haft rena minisemestern. När jag sovit ut och kommit ner till stallet på förmiddagen har det varit mockat åt mina hästar, all mat färdiggjord och vatten påfyllt. Bara att rida och glida runt som ett proffs! Lördag blev jag och Lasse bjudna på en överraskningsmiddag och jösses så gott det var! Matilda menade att det var rena semestern för henne också med tanke på hur hårt tempo och lite sömn det är i lumpen. En mycket rolig helg med massor av skratt, filmkvällar och jäkligt bra ridning. Nu är hon borta i tio dagar tills nästa "semester" så det är bara att göra som hundarna: bita ihop....
I helgen har det också varit en hel del visningar för spekulanter inför det nya stallbygget och flera avtal har skrivits på. Så här nånting kommer det nya stallet se ut med ljusinsläpp i varje box:

Full aktivitet med träningar, löshoppning och pyssel på gården har det varit i helgen oxå.
Ska försöka få tid att hämta kultivatorn som vi får låna av snälla Janne och arbeta upp underlaget i ridhuset någon dag. Önskar er allesammans en bra start på veckan!

Inga kommentarer: