fredag 15 mars 2013

Ok vinter, det räcker nu!!!

Herregud vilka iskalla nätter! Dagarna är visserligen bedårande vackra med stilla solsken och fågelkvitter men fortfarande sinnessjukt kallt. Man får trösta sig med att det kommer bli en fantastisk sommar som det ju brukar efter sådana här vintrar:) Inspirerad av tränarfortbildning på Strömsholm igår där temat med Johan Plate var: Coaching på tävlingsbanan. Mental förberedelse och hur träna för prestation. Alltid kul när kända ryttare, tränare och domare med enorm kunnighet och kompetens samlas och delar med sig sina erfarenheter.
I morgon flyttar vår kära Virgil till ett "seniorboende" på Bröta och går i pension. Han och familjen Strandljung tillhör ju inventarierna här på Uringe med många år i bagaget och generationer av hästägande genom flickorna: Julia, Jessica, Jenny och nu Ann-Sofi och även pappa Kenneth som ridit en del. Vi får hoppas att någon av barn-barnen blir hästintresserade och kommer tillbaka:)
Till boxen flyttar en annan kär "gammal" hyresgäst tillbaka, nämligen Siri Heijbel med sin fina hopphäst (vallack). Siri bor ju i stora huset på Uringe så hon kommer ha ganska nära till stallet:) Jätte- kul! Siri flyttar in den 1/6.
Nu varvar vi ner och tar fredag kväll!
Ha en riktigt trevlig kväll nu alla.  Mina tankar går till Birgitta som är iväg och tävlar i Mariefred ikväll. Hoppas det går bra och frys inte ihjäl!