måndag 25 mars 2013

Åh vad härligt med måndag igen:)

Summerar helgen:
Anitra har nu flyttat till sin nya vårdnadshavare och Agnes lägger hästeriet på hyllan tv och satsar ev på Australien! Ett stort tack för den tid vi fått tillsammans med denna härliga familj och trevliga häst!    Många nakna hästar i hagen i helgens solsken och de kliade varandra för fulla muggar! Så skönt att äntligen kunna lufta pälsen efter evigheter av mörker och kyla.
Ingen har varit och tävlat men det börjar dra ihop sig för en ny tävlingssäsong för dom som lyckas med att hinna anmäla sig. Själv har jag för långsam internetuppkoppling så jag står som reserv på flera och kommer kanske inte kunna tävla alls i vår??? Helt galet!
Jossan kämpar på med Qbina och samlar kraft inför det sista utlåtandet på tisdag nästa vecka. Vi håller tummarna för bästa besked.
En mycket kär gammal vän och hyresgäst ringde i går och ville ställa sig på kö tillbaka till oss! Så otroligt roligt!!!! Vem? Gissa! Nu har snart hela gamla ligan tillbaka "hemma" igen:)
Temperaturer stiger så sakteliga och det är riktigt rart i solen idag bara man hittar lite lä. Har pysslat en hel del på gården på förmiddagen, mockat efter mina hundar runt gården, krattat silage, krattat kanterna i ridhuset, sett över staket, meckat med pirran som nu fått nytt däck, lossat på lastpallar så vi kan ta hem torv mm mm. Roligt och lätt att vårstäda när sakerna börjar lossna från isen:) Kanske, kanske att våren kommer ändå...? Och ni som klagar över värme i sommar, minns hur det har varit hela vintern, Jo så här: