söndag 15 april 2012

Jakten på den försvunna flaskan....

Så har ytterligare en helg passerat. Bodil var och tävlade dressyr med rekordbra ritter, Birgitta har varit ute och känt på spakarna på sin nya fina Boyen. Duktiga ni är! Vårens aktiviteter har börjat rulla igång på allvar och det är mycket spännande och roligt på gång på gården. Vi kör en klubbmötes dag med gemensam vårstädning söndagen den 29:e. Då ska vi också planera in aktivitet inför den nya stora Uringe Galan som går av stapeln den 6/6, på självaste Nationaldagen!
Sist men inte minst denna söndag kväll; ett stort tack till alla som hjälpte till och letade efter Åsas mystiskt förvunna Metacam flaska. En misstänkt tjuv var ju förstås Rocky eller Rambo och som vi letade!!! I 2,5 timme, Överallt! Helt försvunnen... Bekymmer över Tangos medicinavbrott, svindyra priset på nyöppnade flaskan, besväret med att fixa nytt recept och såklart om hunden fått i sig hela innehållet...inte bra!
Vi smsade Birgitta som en sista desperat tanke att kanske hunden lagt den i hennes transport och hon åkt iväg med den till tävlingen...Och vet ni vart den var? Birgitta hade med hästen på vägen ut till transporten tagit upp flaskan och lagt den i säkert förvar bredvid Stellas box.
Åh så skönt, tack! Nu kan vi sova lungt;)
GODNATT!

Inga kommentarer: