söndag 16 november 2014

Mycket på plats-mycket kvar...

Dagarna och veckorna har rusat fram och plötsligt så är det inte långt kvar till jul??? Hur gick det till?För att sammanfatta hösten så har det varit en hel del att styra runt minst sagt. Stallbygget, lösdriften som kom till efter stallbyggarplanerna, nya hyresgäster, inbrottet, diverse oplanerade operationer som bromsat upp en del. Nu börjar vi dock skymta målsnöret i horisonten och några av de tyngsta projekten är avklarade, el, stallstommen och lösdriftsgänget under regi av Bästhästen HB har nu landat och börjar nu boa in sig i nya omgivningar.
 
Trots att hösten är och har varit mörk och lite dystert med lera överallt och ingen sol, så håller de flesta på att träna för fullt och motivationen verkar flöda som aldrig förr. En härlig stämning på gården där skratten hörs mellan stallen och det känns som högsommar med sol och värme i hjärtat!
Med den atmosfären tankar man livslust och energi och får massor gjort av bara farten. Så underbart!
 
 Näst på "att-göra-listan" står: Dra in vintervatten i nya stallet och lösdriften, Göra klart skåpen, fasaden, foderrummet och uppställningsplatserna samt boxarna i lilla stallet. Vinterstängsla med nya isolatorer, fixa mer belysning på ridbanan, flytta boden bakom ridhuset så vi får fler trailerparkeringsplatser och en tillgängligare klubbstuga/sekretariat/omklädningsrum/möteslokal.
Som sagt, mycket gjort men mycket kvar att göra i bygg-läge innan underhålls-läge kan ta över.
 
Var rädda om varandra och fortsätt håll lågan uppe- det är bara 126 dagar kvar till sommartid!

Inga kommentarer: