onsdag 4 juni 2014

Bra helg!

Vilka duktiga och ambitiösa ryttare vi har här på Uringe. Stora framgångar runtom i helgen. Helen knep en andraplats på Gömmargården i lördags i LA och Matilda red ihop fina procent som precis räckte till utanför placering. Birgitta hade fantastiska rundor i helgens hopptävling på Boyen och det har varit full ruljans med transporter hela helgen. Som värsta elitstallet! Kul!
Nu är chaktningen klar. Nästa steg är att jämna ut med grus, lägga markduk, 20 cm bergskross och sedan padda och slutligen lägga asfalten. Så tradigt med förarbetet, man vill ju liksom komma igång med själva byggandet! Fick höra att det var svårt att ta in stona i den hagen idagh då grinden hade upphört att existera! Han som chaktade måste ha flyttat om staketen efter jag gick hem för att åka till gymmet. Fixar det i morgon bitti.



Nya stallkamraterna Marina, Lillemor och Lillean har flyttat in efter en hel livstid på Hågelby och hästarna har landat jättebra. Det är spruttåbrall i hagen på mornarna:)

Lektion med Marie som gör så fint jobb med frille och så här fint ser det ut:


Jag har skaffat en ny manick som ska lösa ut vid panikryck och skona hästarnas nackar. Ser ut så här och sitter nu vid uppställningsplatsen i gamla... förlåt "Stora" stallet. Tar tid att lära om de nya namnen på stallen.


Och gulliga Sonia bidrog med denna sömupplockare från Hågelby! Stort tack för den!





Inga kommentarer: