måndag 21 oktober 2013

Vi har en segrare!

På tävlingsfronten har vi från stallet haft fina framgångar i helgen! Duktiga Jinnie red en fin ritt på 62% i LB i Farsta i går och ett stort GRATTIS till Helene som slog till och VANN en LA:1 i går på 66% med Nolita! Så himla kul!!! GRATTIS TILL ER BÅDA!
För egen del har helgen haft fokus på höststädning, fast inte i stallet denna vända utan hemma på tomten faktiskt. Jag och lasse körde vändor med bråte och gamla trasiga trädgårdsgrejer till återvinningen. Såå skönt att allt är preppat inför vintern! I morse fortsatte jag städtemat och drog av hela stallet och gjorde en helsanering i Ryttarhytten, dammsög väggar och tak och torkat av allting. Lämnar med varm hand nu över städskylten till Birgitta:)
Haft ett högt och bra tempo hela dagen och hunnit med mycket redan. Sladdat, ridit, promenerat hundar, fodrat, kontorsjobb, räddat Rambo från att drunkna (han måste verkligen lära sig simma... )Han skulle knalla över bäverdammen på en stock och trillade i såklart... vilken panik han fick och klamrade sig fast i stocken, stackarn. Det var bara för matte att vada ut och fiska upp honom...

Kl 12 stod alla hästarna redan vid grinden till nya stallet. Dags att börja ta in ännu tidigare. Går ner innan fyra idag tror jag. Ha en fortsatt bra måndag allesammans.