onsdag 8 maj 2013

Perfekt tid att vara häst!

Sommaren närmar sig, hästarna är i en annan värld nu med näsorna i backen hela dagarna. Verkligen behagligt för dom, inte för varmt, inga insekter och nytt smarrigt lagom långt gräs att mumsa på i hagarna. Insläppet blir senare och senare nu då de vill vara ute längre och längre.
Helgen fortskred med ännu en framgång för en av våra Uringe ryttare, Jossan red ihop mycka fina poäng och kom 2:a i en LB med Ravenna!  Såå roligt att det äntligen har lossnat från skador och annat trassel, så ett riktigt STORT och välförtjänt GRATTIS!!!
Siri och Linn är på väg in i månadsskiftet och vi skojade häromdan att nu är det bara en kvar av de gamla att flytta tillbaka så är vi alla samlade igen och gissa vem som ringde och vill ställa sig på kö???? Fundera på den ni! Sinnessjukt roligt är det :) :) :)
Idag tog rastlösheten ut sin rätt och jag har farit saom en dåre runt på gården. Kan inte sitta stilla med näsa längre! Kört sand till Stallbackebanan, harvat, sladdat, Fixat en grind uppe vid dressyrbanan, pulat, städat, fyllt sant i gången i Ute stallet mm mm Härliga äro de dagar då jag får massor gjort!!!
På onsdag är jag på Ulltuna hela dan för MR med Riazza. Äntligen kan jag få svar på den envisa, mystiska hältan.
Ha en trevlig kväll alla, lill-fredag som det är!