lördag 15 september 2012

Dressyrtävling

Oj, vad veckan har varit intensiv, effektiv och mycket rolig! Fullt ös mot den stora dagen i morgon då vi har årets dressyrtävling hos oss. Allt är preppat och fixat och det är såååå fint på gården. Nya blommor är planterade (stort tack Nancy för dom), det har krattats, tvättats, sopats, fixats, trixats spikats, målats, preppats, burits, städats mm mm, alltså vilken heroisk insats av alla som jobbat och hjälpt till ända sedan förra helgen. Vad jag är lyckligt lottad som har de bästa hyresgästerna i världen!!! Ni är så jäkla grymma!
Och till alla kära Uringeryttare som är med och tävlar i morgon önskar jag fina ritter som ni är nöjda över. Kom ihåg att en enda tävling inte alltid rättvist visar hur framgångsrikt man rider och tränar och utvecklas på sina fina hästar alla dagar i veckan. Nerver mm spelar in så oavsett hur det går i morgon ska ni vara stolta som är med och representerar SURF på ett mycket föredömligt sätt:)
Varmt välkomna alla till en trevlig tävlingsdag i morgon med fina hästar, duktiga ryttare, gott kaffe, bullar, mackor, korv, Secondhandförsäljning, fint väder mm. VÄL MÖTT!